hverdag,  Oppdateringer,  Ukategorisert

Det er din skyld

Mamma ble i dag tidlig sur på vekkerklokka si og ba den holde kjeft, men fikk ganske fort dårlig samvittighet. Deretter begynte hun å snakke om de som slenger den stakkarslige livløse gjenstanden i veggen av raseri. Tenk å bli sur på en død ting, det er jo ikke dens feil. Jeg er uenig. Visst faen er det vekkerklokka sin feil.

[edit]image deleted[/edit]
Så trøtt er jeg idag, og det er ikke jeg som har skylda.


De andre barna får sjokk når de ser gjøremålslista mi på it’s learning. Alle synes at mediebarna gjør unormalt mye, og jeg er enig. Er så trøtt og utmattet når jeg kommer hjem at jeg vil legge meg ned og dø. Må ta turen til rådgiver i nærmeste fremtid for å høre om hvordan det er for meg å ta neste skoleår i USA. Har mottatt brosjyrer og e-mails på forskjellige opplegget siden 8-9.klasse, har alltid hatt lyst, og håper at det ordner seg.

Noen med erfaring, råd eller fraråd?

Har btw addet flere tutorials for blogg/css og photoshop. Den ene photoshop-tutorialen vil jeg tro mange vil få bruk for…heehe, neida. Joda.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *