Du glemte kiwi’n

I dag gjorde jeg et siste forsøk på en ny photoshoot med mine nullbente, hårete, råtne og skallete (skallete, ikke skallede) venner. Jeg tok de med til lilleberget som ligger midt mellom vår og naboens hage, og stablet de på en klumsete måte oppå hverandre. Deretter slang jeg meg selv ned på en stolpute på gresset foran og begynte å knipse. Jeg ante fred og ingen fare, inntil..

..naboen på noen-og-tyve plutselig hoppet ut av en dør ut huset hans, som aaldri før har vært der. Han styrtet i min retning, kikket dumt på meg (forståelig), dro en «du glemte kiwi’n», smilte lurt, røsket med seg en stor planke og gikk tilbake. «He he, nja» var alt jeg klarte å få frem. Jeg snakker aldri med han, enda han har vært naboen vår i..jeg vet ikke hvor mange år. Og jeg glemte så absolutt ikke kiwien. Jeg utelukket kiwi bevisst. Jeg hadde en stor ananas med vissen busk, to halvbrune bananer og en bløt mandarin i mitt selskap. Dessuten er kiwien så hårete og kjedelig.


Jeg mener å huske at dere har møtt «han orange der» tidligere. Jeg kaller han Bernt, by the way. Bernt matcher fargen på overskriftene mine.

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *