Hampster party

Det er lørdags kveld. Jeg sitter i ett av stuas 100 hjørner og leker emo med halvråtne druer, First Price-seigmenn som smaker såpe samtidig som jeg prøver å nyte musikk, men Tina Turner fra TV’n gauler høl i huet mitt. Jeg kjeder meg noe helt sykt, og jeg trenger et nytt tidsfordriv ved sidenav blogging (ettersom livet mitt og hverdagen min er så hemmelig at jeg ikke kan risikere at foreldre, lærere eller noen andre kan få vite noe). Er det noe som er seriøst, er det akkurat det. Seriøst.

Er nesten så jeg begynner med WoW, men da har jeg endel bekjentskaper som kommer til å drepe meg. Apropos drepe, jeg ber hver morgen og kveld for at karma skal føre en viss person over et stort, bratt stup. Håper også at alle andre slipper å møte på mennesker som kan vise seg å være så jævla kyniske.

xoxo

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *