hverdag,  Oppdateringer,  Ukategorisert

Jeg hater nsb

Ord kan ikke beskrive min kjærlighet ovenfor NSB nå.

Det var i går jeg og Lene skulle ta toget til Sandvika fra Røyken. Det startet med at toget var 30 minutter forsinket. Få minutter senere ble vi nødt til å stoppe for å vente på et kryssende tog, som OGSÅ var forsinket. Ti minutter gikk før vi var i fart igjen. Da vi kom til Asker ble vi nødt til å bytte tog av ukjent grunn, selv om toget egentlig skal gå helt til Oslo.

De som vet hvor jeg bor vet også at kollektiv-tilbudet her ikke er det beste. På fredager er det satt opp en ekstrabuss fra Drammen til Tofte. Den går så sent at man KANSKJE rekker å se ferdig kinofilmen (21.20, sykt!!). Denne bussen passerer Røyken Stasjon klokken 22.50. Helt perfekt, ettersom det går et tog fra Sandvika 21.20 som ankommer Røyken Stasjon 21.43. Dvs, vi har akkurat 7 minutter på oss før bussen kommer. MEN.. da vi satt på togstasjonen i Sandvika og fleipet om hvor ironisk det ville vært om vi ikke rakk bussen pga NSB, ble toget vårt forsinket med først 5, så 10 minutter.

10 minutter er mer enn 7 minutter, så vi løp så fort beina våre kunne bære oss og posene våre ned til holderplassen som ligger 50 meter nedenfor. Hva ser vi? Baklysene på bussen. Det var den siste bussen, og vi hadde ingen til å kjøre oss. Vi hoppet på bussen til Drammen 5min senere mens vi prøvde å finne ut hvor vi skulle gjøre av oss. Vi ventet i Drammen en times tid før neste buss gikk tilbake til Røyken/Spikkestad, hvor en reddende engel ga oss husrom. Thank God..nurr, thank Andreas.

Mekket (wtf) en ny layout. Gadd ikke bruke timesvis på denne heller, derfor er den ganske simpel. Er så dautrøtt etter gårsdagen at jeg rører så få muskler som mulig idag, og kommer derfor til å sitte hjemme. Ikke se bort ifra at jeg legger ut mer content.

Fler som er irritert på NSB, og hvordan er kollektiv-tilbudet der du bor?

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *