hverdag,  Ukategorisert

Say it’s possible

Har ikke brukt mer enn 1 dag på å få istand det som er nå. Er ganske mye av installering og tull «behind the scenes», altså som ikke er synlig for dere (ja, nå prøver jeg å høres mer viktig ut), så synes selv at jeg er ganske godt på vei så langt.

Tok mye kortere tid å sette seg inn i alt enn jeg trodde, til tross for at jeg måtte lære meg en helt ny stygg FTP-client. Layouten er laget på utrolig kort tid for å få opp noe som en start, så jeg tenker den blir veeldig midlertidig. Nå står jeg jo helt fritt ute av lenkene og begrensningene til blogg.no, så jeg håper kreativiteten og inspirasjonen jeg hadde frem til nå ikke sniker seg unna riktig enda.

Isabel og Domene-sidene er pretty much det eneste som er klart atm. Har også installert Wak’s Ask & Answer-script, som fungerer slik at dere kan sende inn spørsmål/ønsker og få svar på ordentlig vis på den samme siden. Klikk her for å gå direkte til siden nå, ellers ligger link ute under resources/content.

Fremover vil jeg prøve å få opp tutorials-siden (der alle guidene/forklaringene vil ligge), og også «Nedlastninger» og HTML-kodene. Om det er noen spesifikke ønsker om hva jeg skal fikse fortest er det bare å skrike ut.

Her er det også slik at jeg kan velge å skrive nyheter/innlegg som «short story» (det som publiseres på forsiden) med en link til «full story» under innledningen (noe lignende slik det ser ut i blogg.no’s arkiver). Jeg kommer til å gjøre dette med innlegg som dette senere, men dropper det i og med at det er første post.

Btw, bildet; usminket og vakker etter en slaskete dag, bare for å illustrere at jeg har STRIPET etterveksten, og at striping gir et pent gulskjær som silvershampooen så værsågod kan få lov til å jobbe med.

xoxo

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *