She was so shy, till i drove her wild

Så har barna i sør begynt nedtellingen til høstferien, mens barna i nord må vente helt til påsken. Jeg er så dau om morgenen at jeg ikke orker å gre eller sminke meg engang (pic). Jeg trenger virkelig å slappe av nå, selv om planene for ferien ikke akkurat er å ligge i senga døgnet rundt og telle stekte fluer i taklampa. Ender nok opp med dette den første helgen, though. Den følgende uken skal jeg knapt være hjemme. Jeg turer med «Gøy på vannet» til Danmark tirsdag-onsdag, og på torsdag drar jeg til Fredrikstad for å bli ut uken. Mm, mmm.. Chill.

Satt og så episode 2 av Gossip Girl sesong 2 igår, og hørte en bitteliten snurt av en sangtekst jeg måtte google. Ble ganske sjokkert når jeg så at Leighton Meester (Blair i serien) sang med. Cobra Starship – Good Girls Go Bad [feat. Leighton Meester]. Finnes en del andre sanger av henne på youtube også, og må si det er litt rart å høre denne siden av den megabitchy upper east side-jenta. Kult uansett.

Lånte med meg et kamerastativ hjem idag, og pappa synes foto er kjempekult. Mens mamma reagerte med sjokk over det store monsteret som sto plassert midt på stuegulvet, har pappa sittet på nettet og undersøkt priser for å kjøpe et eget til meg, håper jeg(:heart:). For en ukes tid siden spurte han meg nemlig ut om objektiver, stativer, linser og andre dingsebomser jeg har bruk for. Egentlig hørtes det mest ut som om han forsikret seg om at jeg faktisk ønsket meg og trengte det. heeehe.

Nå skal jeg kikke gjennom matteboka før prøven i morgen. Hadde prøve i mediekommunikasjon på tirsdag, engelsk i dag, og fredag er dagen for hundre innleveringer. Rart jeg er sliten, rart jeg ikke har tid til overs for noe som helst egentlig..including this.

OG, ikke kommenter blogginga på msn, kommenter heller her!

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *