hverdag,  Ukategorisert

This time, we heal the wounded

Natt til tirsdag-tirsdag sov jeg i 23 timer i strekk med feber, kraftig forkjølelse og alt som følger med av halsvondt, hodevondt, øreverk og you name it. Dette er også grunnen til at jeg har holdt meg hjemme fra skolen de siste tre dagene, og ganske sikkert grunnen til at jeg får meget dårlig på min første filmanmeldelse som jeg prøvde meg på i overigår. Sola snur ikke før 21. desember, men det går heldigvis mot lysere dager – halsen er bedre, og jeg klarer å holde hodet oppreist i mer enn 3 minutter av gangen. Våkner fortsatt av pusteproblemer allerede klokken 8, og dagsskjemaet som følger deretter er å slenge seg på sofaen for å sniffe te til dårlig musikk og stygge jamba-reklamer på TV.

Jeg antar at det er en viss forståelse for at jeg ikke har vært veldig effektiv når det gjelder innholdet på siden her da, men i går klarte jeg i det minste å begynne på guidene/tutorialene. Har addet 3 for blogg.no og 1 for photoshop so far, og planlegger å fortsette idag. Det der med tutorialene (både for photoshop og blogg) er litt vanskelig, ettersom jeg ikke vet hva som er mest relevant å lage om. Tar imot ønsker med stor takk.

Nao, ring Agnes og send krisehjelp. Musikk-kanaler må releases fra paperboys og lonesome traveller (eller omvendt). Seriøst, henger den jævla mannen oppetter veggen med kjettingen hans snart. np

Er ikke kjedsomhet også et tegn på bedring?

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *