Turn off the lights now

Alrighty mighty, jeg må inrømme at jeg får litt dårlig samvittighet når jeg lar det gå 14 katteår før jeg oppdaterer eller blogger. Jeg får flere spørsmål om jeg kan oppdatere oftere, og må bare svare at oppdateringer blir det mest av når jeg faktisk har tid. Drar på skolen med buss klokken 06.45, er ikke hjemme før 17, deretter kommer middag og lekser. Er begrenset hva jeg rekker hver dag, og håper noen kan forstå. Dessuten bor jeg ikke i New York som Maddie enda, jeg studerer ikke foto, journalistikk eller noe annet, og jeg lever ikke diva-livet til Ida wullf (no offence). Uansett, jeg skal gi det et forsøk og prøve å oppdatere den som vil for de siste dagene. Spennende, spennende!

På torsdagen var 1MKA(heart) og 1DHA på gym/naturfag-tur langt oppi gokk. Blåbær, wok, pinnebrød, mygg, te. Jeg ble seende ut sånn ca slik;

..Og da kan du tenke deg jeg tok meg bra ut på bussen en time hjem, når man legger til bål-lukt og oppbrukte pappajoggebukser med ullsokker brettet pent over. Bethina tok noen søte bilder jeg hadde tenkt til å stjele, men dette skjedde:

Facebook hater meg, jeg hater facebook.

Da jeg kom hjem og nettopp hadde plantet meg foran pcn, kom pappa stormende og ville ha meg ut med kameraet. Det sto en huge gresshopper på plattingen jeg visstnok måtte ta bilde av, men jeg har ingen telelinse, så jeg slang det i armene på pappa istedet. Pappa er heltemodig.

..Jeg bare plasserte kameraet fint på platten rett foran og krysset fingrene for at autofokusen tok seg av jobben:

Nå skal jeg ned til søte sentrum og koble ut sirenene ut av politibilene som har råna rundt i hele dag, og deretter skal jeg rive av lysene og kakke de i hodet på nærmeste politimann. Gårsdagen på kinopremiere i Drammen kommer grått på hvitt i kveld. Woo!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *