En annerledes natt

Morten Harket hadde bursdag, og i den sammenheng holdt han et gigantisk fjortisparty i sitt gigantiske hus. Det kom overraskende mange fra musikk- og hip hop-miljøet i USA, blant annet ca 40stk Chris Brown. Vi fikk utdelt grønne, orange og røde armebånd som hvert representerer en «sivilstatus». Dere som har vært i syden, eller på some kind of traffic light party kjenner kanskje til disse: Rød — stop, i’m taken. Orange — wait, maybe. Grønn — go, I’m single!

Brått var vi utenfor, og for å komme inn igjen måtte man vise frem det armbåndet man hadde valgt, og samtidig betale 5 kroner. Jeg hadde bare 2,50 kr (les forrige innlegg), og de 4 kr jeg hadde på bankkortet (les forrige innlegg) brukte jeg opp i går, på en nuddelpakke. Jeg våknet før jeg fant ut om jeg fikk tak i 5 kr eller ikke, og jeg sverger på at jeg kunne SE varmebølgene i rommet. Det var som en drithot sommerdag. Holdt nemlig på å fryse ihjel da jeg satte meg i senga klokka 17 i går, og skrudde derfor termostaten på max før jeg sovnet.


Argh, jeg hater høsten og kulda.

7 replies
 1. Toyni
  Toyni says:

  sv: ja jeg får bare fregner av sol selv jeg.. men jeg har funnet ut at fregnene går over på en måte 🙂 hehe..

  det hørtes bra ut 🙂 er godt å slippe å fryse når man står opp da, men det er ikke like deilig å våkne drit blaut 🙂

  Svar
 2. Dyv
  Dyv says:

  Sv: Hei! Jeg studerer journalistikk på City University London. Jeg tar en bachelorgrad, så det er ikke gjennom noe norsk opplegg, har fikset alt selv. Anbefales om du er sikker på hva du vil! Dyveke

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *