In places no one will find

Jeg føler meg nesten patetisk når jeg nå setter meg ned og skal skrive denne bloggposten, ettersom jeg selv ikke har kunnet fått uttrykke mange nok ganger hva jeg mener om bloggerne som bare blogger for å si at de ikke har noe å blogge om, og som gang på gang unnskylder teh lack of activity. Jeg er ikke nødt til å si ifra, men jeg gjør det allikevel. Jeg har historier å komme med som ville skutt meg rett på topplista til blogg.no til tross for at jeg ikke blogger der lenger, og historier og tanker som ville fått mange hjerter til å ønske meg skutt til Satan.

Uansett, jeg oppdaterer tutorialene/guidene og innholdet på bloggen selv om jeg ikke informerer dere hver gang jeg legger ut noe. Har i hundre år også prøvd å lage en ny layout, men eier ikke inspirasjon eller kreativitet. Det eneste som står i hodet mitt atm (som jeg får lov til å dele) er kjempeklump og Fredrikstad. Derfor ble dette det eneste jeg gadd å få til (beklager), inntil videre. Bruker btw det største bildet på trass fordi alle skal ha noe å klage på. xoxo

6 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *