hverdag,  Ukategorisert

We feel the room swayin’


Jeg trekker tilbake det jeg sa for noen dager siden. Jeg er ikke syk, men føler meg som et nervevrak. Jeg skjelver som en gal, og måtte rett og slett gi opp å spise egg ordentlig, ettersom jeg ikke fikk til å salte det uten å helle halve innholdet i bøssa oppi.

Knærne mine er også 3 store blåmerker rikere, som jeg ikke helt vet hvor kommer fra. Uansett, alt er verdt det. Og ouch, jeg må gjøre noe med etterveksten min snart. Vurderer å farge håret lysebrunt. Jeg vil ikke, men jeg vil heller ikke være hårløs når jeg fyller tredve (omg, stygt ord).Ja, vi var bare 3. Nei, jeg gjemte bort kameraet da folk begynte å komme.

Jeg fikk forresten papirene fra STS i forrige uke, så nå går jeg egentlig bare og venter på at karen som skal intervjue meg ringer for å avtale tidspunkt. Småskummelt.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *