hverdag,  Oppdateringer,  Ukategorisert

You push it aside, that’s how it goes

Har klaget på bussene til og fra siden jeg begynte på skolen igjen, spesielt hjem, ettersom vi kun har hatt én vanlig buss. Nå denne uken har vi fått to busser både frem og tilbake, ettersom leddbussen vi bruker på vei til er på reparasjon. Hvorfor vi brått har fått to busser hjem også er jeg usikker på, men jeg antar det er fordi så utrolig mange har klaget. Uansett, vi fikk vilja vår. Det har aldri vært så deilig å kjøre buss som igår, og jeg var SÅ glad da det viste seg at vi skulle få to busser hjem i dag også. Gleden varte riktignok ikke lenge. Ettersom alle sammen presset seg inn på den forerste bussen, ble det kun 7 folk på den siste bussen. Bussjåføren syntes det var unødvendig å kjøre en «tom» buss hakk i hel, og derfor måtte vi presse oss inn på den første. Jævla bondeknøler som ikke ønsker å ha et sete ledig ved siden av seg. Jeg vet at det var unormalt mange som sluttet tidlig i dag, og at dette er grunnen til at det var færre folk enn normalt. Hvis de har tatt vekk den ekstrabussen pga dagen idag skal jeg drepe dere alle. Brødhuer.

Nytt design. Beklager til alle dere som ikke takler at sidebaren er på venstre side, men sånn ble det bare denne gangen. Om jeg ikke får for mange klager (lolol) lar jeg det stå slik litt, og konsentrerer meg heller om innholdet på siden, det dere egentlig skal ha nytte av.

Vi bedriver for tiden dagene med reklame-innspilling, hvor vi drikker oss mett på cola.


Og ellers har vi det bra..


Victoria er søt. heart.

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *