hverdag,  Ukategorisert

Det finnes ikke noe bedre enn..

..å gå mot stormen når regnet bøtter ned. Følte meg som en druknet hund da jeg kom inn etter å ha gått noen hundre meter fra bussholderplassen i stad. Meget deilig igrunn, ble nesten tent av å se meg selv i speilet. Den ene dagen snør og sludder det, den neste er det full storm med pøsregn. Ah, hvordan kan man IKKE elske Norge? Til og med katten drøyer tisseturene.

Følte meg ikke bedre da jeg kom inn i varmen. I den ene enden av stua satt lillebroren min klistret foran PCskjermen, i den andre enden satt kompisen hans under et pledd og så på TV.
– Hva skjer med at du sitter der og han ser TV?
– Vi spiller annahver time.
..Vi lever ikke i 2008 lenger, folkens! Jeg føler år 2070 luske rundt nærmeste hjørne. Har fått med meg at vår generasjons besteforeldre leker seg flittig med Facebook og internettet generelt. Ser for meg at jeg selv sitter og geeker FarmVille og Fish World som 90åring..nei, jeg skal ikke bli en dag eldre enn 60.

Nå skal jeg slippe skap-emoen løs, knaske kjempeklump og drikke café caramel før jeg må manne meg opp til å fikse ferdig et foredrag til i morgen.


diggzu!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *