hverdag,  Ukategorisert

Tenk om jeg søler kakao på prosjektoren her nå!

Ja, for den henger jo bare 5 meter opp i taket, og minst 5 kjempeskritt unna.

«Det ekke no oppsamlingsrom for spising senere heller!»
Vi får ikke lov til å spise eller drikke noe annet enn vann i klasserommet, nemlig fordi klasserommet vårt er et såkalt «mediarom» med «maaasse utstyr». Dummeste, mest ulogiske regelen EVER. Vi har riktignok mediarom som faktisk er mediarom, og som inneholder masse utstyr. Greit nok, men våre klasserom har akkurat det samme av teknisk utstyr som alle andre klasserom på denne skolen – våre egne PCs og stikkontakter. Forskjellen er at vi har stikkontaktene høyt på veggene, i og med at vi har nyere klasserom, noe som gjør hele regelen enda mer ulogisk. One word, three letters – LOL. I actually lol’d out loud (really loud) når Bethina ble kastet ut på gangen for å drikke opp en liten kopp med kakao. Hun måtte sette seg på en stol akkurat på andre siden av dørkarmen og drikke den opp, hun kunne ikke bare la koppen stå på et bord i klasserommet til timen var over. Sånn satt hun i en ganske god stund, med pleddet brettet rundt seg, kakaoen i den ene hånda og arbeidsarket i den andre – hun måtte jo tross alt følge undervisningen samtidig. No joke. Hvor lett er det å helle i seg en kokvarm drikke på de få minuttene med friminutt vi har? Ikke hjelper det å protestere eller argumentere heller. «Da får du heller dø! det er ikke noe vits i å styre med det her».

Ikkje nok med tardregler. Det er ikke lenger gult, orange og rødt ute, det er HVITT. Snøen la seg faktisk på bakken for noen timer i dag. I tillegg er det en eller annen tulling som ikke kan få sendt nok MMS-bilder av Hamar Julebrus, BARE for å friste meg. Jeg gir deg veldig sinte () og triste blikk nå, du bare ser det ikke. (<3).

11 kommentarer

 • Emil

  Lol. Standard klassene våre. Er så komisk dumt og bli sendt ut på gangen for å drikke kakao xD Morsomste er at lærerene ikke har noen gode argumenter for regelen også xD

 • Daniell

  haha ja den diskusjonen syns jeg å ble itt morsom xD spesielt det med at hun skrev VS og forventer at ingen skal fortelle hva de syns er bra med Canon.. jaja.. hun kommer veldig langt i livet om hun ikke tør å se to sider av en sak eller ta til seg råd : )

 • Daniell

  hihi jaja ^^)
  glad du var der og støtta litt xD
  ja jeg går mk om igjen (a) jeg har jo som mål å fullføre haha ..
  var bare ikke så lett å gå der i fjord fordi jeg strøyk i almenfag.. (a) men jeg angrer veldig på at jeg ikke bare fulførte noen av fagene i året som var for da hadde jeg jo sluppet de.. men men .. går du media eller? ^^)

 • Helene

  Hahahahahaha, hemma skole du har begynt på, Isabel. Drikker cappuccino bak alt mitt eget PCutstyr på skolen hver dag, jeg, hehe.

 • Frida

  Haha, så søt Bethina er:-) Jeg tror virkelig jeg hadde ledd om jeg så hun sitte der, på andre siden av dørkarmen, haha!

  Oslo- yey? Let’s go then:-D

 • I r l i n

  Heei fantastiske og god Torsdag! 🙂 Jeg måtte jo bare innom hos deg igjen for å takke for kommentar hos meg! Alltid koselig å høre fra deg! 😀 Håper du får en helt fantastisk dag videre, verdifulle! 😀
  Take care *hjerte*

 • Pernille

  Åh, søtt! Rart vi bare kan drikke vann i de stuslige helseklasserommene også. Det eneste vi har er gamle pulter, gamle stoler og en prosjektor høyt oppe i taket. Regler er til for å brytes!!

  • Isabel

   Ja, det ble bare for dumt, og du hadde ingen link jeg kunne svare på. Om du følger med på bloggen min av den grunn at du skal lete etter innlegg hvor jeg hetser eller skriver nedlatende om andre, bør du revurdere. Jeg har aldri gjort det og kommer aldri til å gjøre det. Greit at du stikker innom, though. Lesere er lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *