hverdag,  Ukategorisert

That’s what she said


I dag var det «god morgen» for meg klokken 16:50. Jeg sov ikke lenge på grunn av en laang, røff natt, men heller sikkert nok fordi jeg var i ettårsdag i går. Min yngste nevø fylte år, og en del av familien som jeg aldri ser var for første gang på maaange år samlet igjen. Kaklete familiemedlemmer = ….
Var koselig, though. Fikk blant annet se igjen en «stesøster» jeg ikke har sett på nesten 7 år.

Hadde tilfellet vært at jeg hadde hatt denne lange, røffe natten ute, hadde jeg sikkert sittet med en følelse av at hjernemassen min var spredt rundt på gulvet, i taket og utover veggene. Lillebroren min på 13 er rastløs etter å ha sittet for lenge foran PCn, og har sunget for full hals helt siden jeg våknet. Av og til blir syngingen avbrutt av tramping og dunking i veggene, og noen syke lyder som ligner mystisk mye på lydene som Dori i Finding Nemo lager når hun skal kommunisere med en hval.

Forresten.. Jeg drømte at jeg spiste et helt p-pillebrett på en gang. Jeg tok først to fordi jeg hadde glemt en, men jeg fortsatte å ta fler og kunne bare ikke stoppe. Da jeg hadde stappet i meg hele brettet fikk jeg brått vondt. Jeg tenkte over hva jeg nettopp hadde gjort, og at jeg kom til å dø. Så våknet jeg. ahah. Drømmetyder, anyone?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *