Ukategorisert,  Utveksling i USA

Im so excited

and i just cant hide it!!

Jeg har en potensiell host family!! Er ikke 100% sikkert enda, så skal ikke fortelle mye mer enn at de bor her i Montgomery, ikke langt unna områderepen min, og at jeg kommer til å gå på den beste privatskolen i byen (iført UNIFORM)!! Potensiell vertsmor skal snakke med headmistressen i morgen og spørre om de vil ha en til på lasset.

Da vi sto ute og viste frem den nye bilen tidligere i dag, kom det plutselig en laaang, sort limousin rullende forbi huset. Stoppet hos naboen. Dere skjønner, Carole og Dale (som områderep og husband heter), bor i et ekstremt fint nabolag her i hovedstaden, bestående av 400 kjempefine hus, surrounded by innsjøer og golfbaner :- ) Er vel egentlig innsjøene som er surrounded by hus, men du skjønner… Er så sæblæ fint. Og nå som julelysene er oppe… åhh!

inngangspartiet på arearep sitt huuus

Skal gå tur i nabolaget på dagen i morgen og ta bilder i lys.

Den potensielle vertsfamilien bor visstnok i et hus som er dobbelt så stort som områderepen sin, hee heee… Uansett, Carole og Dale sier at de tror familien er perfekt for meg, at de er på topp 5-lista over de beste familiene de har «jobbet med» så lenge de har vært områderepresentanter, og at jeg kommer til å oppleve en stoor forskjell fra den forrige familien min. Boforhold, kultur osv… EXCITED.

Ellers har jeg hatt en bra helg. På fredagen var det duket for 3 middager. Lunch med militære og sivile mennesker på air force-basen (omg!!). Fikk meg noen nye venner:


Så var det hjem, chill og chill, før vi dro til Wetumpka og hentet norske Andrea :- )

Dro på christmas party nr.1, hos en…bank. Fingermat og punch. Alle hadde på seg en eller annen stygg julegenser fra 40-tallet, og sto i ring og snakket. Dro til downtown Wetumpka, hvor alle gatene var stengt og fyllt med engler, josefer, mariaer og baby-jesuser. Kirker fra heeele countyet (tror jeg) var på plass med hver sin lille «stand». Delte ut kaker, cookies, kakao, bibler osv… Fikk det nye testamentet:

Nå har jeg TO eksemplarer, én av de i lommestørrelse!! YES, nå kan jeg ha med meg salmene mine OVER ALT!!

Etter dette dro vi på neste juledinner med HOG/Harley Davidson-klubben til Dale. Vi trodde den begynte en time senere enn den gjorde, og ende opp med å spise mens alle andre var ferdigspist og talene rullet…


hehehe pappa, denne mannen (og alle andre menn) hadde ikke få patches på vesten sin. Du skulle bare sett lenger ned og på forsiden…

Ellllers har jeg og Andrea vært på shoppiiing, slappet av i senga med fiiilmz og håndball på Sumo :- ) Deiiilig. Får forhåpentligvis vite mer om eventuell ny plassering i morgooo. EXCIIIITED!!!

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *