Ukategorisert,  Utveksling i USA

Første skoledag

…Sto hun nervøs og spent på skoleplassen, med sin nye, rosa hesteransel på ryggen

Kanskje ikke denne gangen, men var SYKT nervøs, da. Første skoledag ble SUPER, takk for at dere spør!! nææt… ikke til at det gikk supert, men til at dere maser sånn.

Men seriøst, det gikk bra. Dritbra, bedre enn forventet. Fikk opp skapet mitt, trynet ikke i trappa, sølte ikke milkshaken min over heit gutt. Og guess what? Jeg spiste ikke lunch alene!! Jeg måtte ikke engang spørre om å få sitte med noen. Jippiii. Møtt veldig mange vennlige og søte mennesker, tror jeg kommer til å få et fint siste semester. Eneste nedtur so far er at jeg må lære meg hundrevis av nye navn… Åhh, excited!

Orker ikke ta bilde av autfaitet idag. Dere får se senere…hehe. Dere så hva jeg hadde på meg i går, i dag hadde jeg på khaki skirt, hvit tskjorte og samme strømpebuksa, i morgen skal jeg være så rebell at jeg DROPPER strømpisen!! Spanandes.

Hannah som spurte om arkivet mitt: Jeg skal inkludere arkivet i den nye designen, i mellomtiden kan trykke på link: http://www.epochcoda.com/2011/01/ og skifte ut 2011 med 2010 og 01 med tallet på den måneden du ønsker å lese innlegg fra. For eksempel, http://epochcoda.com/2010/10/ for oktober-arkivet :- )

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *