Ukategorisert,  Utveksling i USA

Katt på boks

Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe denne uken er at…

jeg…

mistet jo minnekortet til kameraet. Helvete.

I helgen var jeg i Atlanta, Georgia, på banquet. Country yard og horse banquet! HESTEGALLA! Svinbræ. Kunne ikke gjettet at det var hestegalla, da. Jeg fant meg en ny bestevenn og concert buddy. Vi tok av på dansegulvet og avsluttet på rommet. Say no more, hee he. Sarah got her very own STAR:

Og jeg fikk jo ingen stjerne, så jeg tok med meg en annens, jeg.

Jeg tror egentlig ikke at det er mulig å få en bedre bestie enn min, though. Jeg fikk pakke av verdens to søteste jenter i dag. Maaasse sjokolade, fine brev og bilder. De hadde til og med laget en VIDEO til meg!!

Herregud, jeg er så sykt heldig at jeg ikke vet HVOR jeg skal gjøre av meg… Er under en måned til jeg skal til New York, da!! AAHH.

Fornøyd.

Forresten:

katt på boks
/cat in a bag

Vi dissekerer katt for tiden. På fredagen kuttet vi skinn og fett, senere skal vi leke med muskler. Gotta love anatomy!! Katten vår heter Juicy, oppkalt etter juicen i posen den lå i. Nabokatten heter Stiffy, og ikke SPØR hvorfor…

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *