Scandinavian love

Vi ble invitert på middag i går, av en danske familie som bor her på…militæroppdrag. De har kids som går på samme skole som meg. Åååh, norsk (dansk) måltid!! Tomatsuppe > oppdelte poteter stekt i ovnen, biiiff+kyllingbiter, BERNAISESAUS, salat > pannekaker i skandinavisk stil!! Til og med salaten her er annerledes. Beste hjemmelagde måltidet siden august!!

Dessuten hadde de invitert en norsk familie som bor i gata dems. De er på samme opplegg som danskene. De har to språkforvirra barn på 2 og 3 år, åhh, de snakket engelsk og norsk om hverandre!! Dritsøtt. OG, de ga meg GAVE:


:- ) kjenner de ikke engang. …venner?

Jeg skal definitivt finne meg en mann som jobber i militæret. Om ikke jeg ender opp i militæret selv, da.

I kveld er det duket for BCS National Championship i fotball. Muligens den størse sportsevent i året. Billetten koster mer enn $6.000. Auburn vs. Oregon. Vi skal på to forskjellige final bowl parties, ett i første halvdel og et annet i siste. War damn eagle!!

P.S… jeg trenger twittervenner. Brukernavnet ditt er, æ?

8 replies
 1. Celina
  Celina says:

  sv: ikke sant??? blir så glad av å tenke på at DET DER ER MEG OG MINE OPPLEVELSER!!! aah

  ikke det at jeg skjønner så mye av twitter, men heter celinur….. tror jeg…. høhø

  Svar
 2. Susanne
  Susanne says:

  Uhuhuu, kan tenke meg at det ikke er til å klage på! 😀
  På twitter heter jeg Apefinger. Høhøhø.

  re: Reiser 4.April. Søren meg ikke lenge til D:

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *