Ukategorisert,  Utveksling i USA

Scandinavian love

Vi ble invitert på middag i går, av en danske familie som bor her på…militæroppdrag. De har kids som går på samme skole som meg. Åååh, norsk (dansk) måltid!! Tomatsuppe > oppdelte poteter stekt i ovnen, biiiff+kyllingbiter, BERNAISESAUS, salat > pannekaker i skandinavisk stil!! Til og med salaten her er annerledes. Beste hjemmelagde måltidet siden august!!

Dessuten hadde de invitert en norsk familie som bor i gata dems. De er på samme opplegg som danskene. De har to språkforvirra barn på 2 og 3 år, åhh, de snakket engelsk og norsk om hverandre!! Dritsøtt. OG, de ga meg GAVE:


:- ) kjenner de ikke engang. …venner?

Jeg skal definitivt finne meg en mann som jobber i militæret. Om ikke jeg ender opp i militæret selv, da.

I kveld er det duket for BCS National Championship i fotball. Muligens den størse sportsevent i året. Billetten koster mer enn $6.000. Auburn vs. Oregon. Vi skal på to forskjellige final bowl parties, ett i første halvdel og et annet i siste. War damn eagle!!

P.S… jeg trenger twittervenner. Brukernavnet ditt er, æ?

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *