Ukategorisert,  Utveksling i USA

Star$

Har ikke fått NOE sjokolade i posten. Lurer på hvem som EGENTLIG er synderene her, postmennene eller dere som sier dere har sendt…

Whatever. Jeg trenger dere ikke. Fikk nemlig STOR Starbucks for 6 kroner idag


omnomnom

Husker at jeg tok slike bilder av meg selv og smirnoff ice da vi møttes for andre gang. Ikke spriten daaaa, rusbrusen, vel… Mamma og pappa, husker dere tomflaskene som sto i hjørnet bak sofaen i kjellerstua? Det var meg, det. Heehee. ÅH, mangemange år siden. Lenge før jeg farget håret svart,


og lenge før jeg farget underhåret svart, som er enda lenger siden…

Når jeg tenker over det, var det faktisk da jeg hadde BRUNT hår. Da jeg farget det mine aller første ganger, FØR jeg begynte å bleke det igjen, før jeg farget undehåret- og til slutt hele håret svart. Jeg hadde brunt hår på 7.klassebildet

Say no more.

Drakk opp starbucksen min fordi jeg ble så ivrig med photobooth. Faen…

Så snudde jeg den enda litt mer, og fant fort ut at den ikke var helt tom allikevel!! FAEN!! Litt starbucks på skolejakka

og enda mer starbucks på Macen


np.

Anyway. I går var ZE national championship i fotball her. Amerikansk fotball, så klart. Muligens største sportsevent i året. Laget vårt spilte, vi var på ptypty hos noen venner av foreldrene, og ble der til kampen var ferdig rundt midnatt. Skjøt opp fyrverkeri da VI vant.

Legger ut bilder fra dette laturz. Har 2 quizer (som jeg VET OM) i morgen. Dere skjønner, privatskolen min har kun Honors og AP-program, derfor er det PANG PANG med prøver og helvete hele tiden. Ikno standard-klasser her, altså. Kvalitet vøtt. Men så har jeg dritlyst til å tenne lys og legge meg i jacuzzien også… tror jeg går for jacuzzien, jeg.

3 kommentarer

  • vic

    Det er ikke postmannen, det er mamma… Blame it on her, he—he. Hun har ikke klart å melde meg på trafikalt grunnkurs enda, det sier vel sitt?

  • Roar

    Før var det postmannen, nå kan det like gjerne være postdama «som kommer» Lurer litt på hva som var i den kaffen jeg ????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *