Ukategorisert,  Utveksling i USA

Cabaret

Herre helvete for en sinnsykt stressende uke!! Jeg begynte dette innlegget forrige tirsdag, men har ikke hatt tid til å poste før NÅ, så nå blir det kjempekjedelig… Innsjiiill.

Barna på skolen vår er veldig…artistiske av seg. Vi har blant annet et ganske alright teater, hvor de setter opp flere musikaler i året. High School Musical :- ) Da jeg begynte her ble jeg kastet rett inn i cabaret-forestillingen deres. Glee!! Fordi jeg må ta production som et fag her, må jeg også være med på rehearsals etter skolen. Rehearsels i 4 timer hver dag, hele uken… Det er der jeg har sittet hver gang jeg har prøvd å blogge, men jeg har FAEN ikke klart å konsentrere meg om skrivingen med høyttalerne og gauling rett inn i hjernen!!@@

Av og til måtte jeg bare rømme unna for et par minutter. Da løp jeg til handicap-toalettetsittin on a toilet

Jeg måtte være med på after school rehearsals fordi jeg måtte lage plakater and shit. Torsdag var første show day, og plakaten min kom aldri opp. Det vil si at jeg kastet bort 5 dager x 4 timer av mitt liv på ingenting. På forestillingsdagene kaster jeg bort additionally 4×2 timer fordi produksjonscrewet måtte møte opp 2 timer før forestilling. Jeg gjorde ikke NOE i løpet av de to timene… Og til slutt kaster jeg jo bort 2×4 timer på selve forestillingene, da. Fordi jeg «var med» i produksjonen. Gjorde ingenting der heller, bortsettfra å trippe på høye heler, som igrunn var ganske OK…

Jeg føler meg ubrukelig. Bortkastet. Jævlig produktiv. 36 timer rett i dass.

Jeg glemte også å ta med meg nøkkelen min da jeg forlot hjemmet på fredagen, så jeg hadde et lite problem da jeg kom hjem til tomt hus samme kveld. Heldigvis hadde vi en ekstranøkkel liggende ute. Jeg fant den, låste opp nærmeste dør og åpnet døra. Og guess what!! Alarmen gikk av! Jeg SPURTET til alarmboksen som er 1 meter innenfor døra, trykket inn koden, trodde alt var OK. Forberedte en liten tale inni hodet i tilfelle noen skulle ringe og spørre etter sikkerhetskode, men ingen ringte, så jeg slang meg ned på sofaen. Plutselig ser jeg lys på veggen. Noen lyste inn i huset med lommelykt!! Det var POLITIET!! Ååh, aldri vært så stressa i hele mitt liv! Skal ALDRI installere alarm i mitt fremtidige hus. Natt til i dag var det faktisk noen som prøvde å bryte seg inn, da. De prøvde å stjele ute-TVen vår (ja, vi har TV ute)… De fikk med seg dvdspiller, radioer, telefoner o.l. fra golfcart og biler. Og det var den store hunden vår som var alarmen. Tuuugg. :- )

Er så SYKT glad for at jeg er ferdig med dette. Nå er det på’n igjen med forberedelser for vår-oppsetningen, Beauty and the Beast… Og prøver, da. Prøver, prøver, prøøøøverrrrr…

Har forresten laget ny design også. Får jeg bare tid til å forandre…

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *