Ukategorisert,  Utveksling i USA

in the heart of times square

Har savnet media og medieoppgaver i hele år, og nå sitter jeg plutselig med 2 webdesign-oppgaver og 2 plakat-oppgaver som skal være ferdig på KORT tid. En av webdesign-oppgavene er for programmeringsklassen, og uheldigvis for meg er det en gruppeoppgave. De i min gruppe skjønner absolutt INGEN TING. Hvem som helst kunne fått til en mer stilren nettside i PICZO enn noobsa mine klarer med DreamWeaver, selv med grundig opplæring i programmet. Men det sier kanskje seg selv, når de synes fuchsia på blått ser elegant ut…

Som dere kanskje skjønner, ender jeg opp med å gjøre hele oppgaven alene, for ikke å stryke. Hvorfor må alle, bortsettfra meg, være så jævlig ubrukelige…

Ellers er jeg så SYKT excited about New York. Skal bo på Broadway Street, Manhattan, midt i Times Square. Jeg kan ikke få sagt det mange nok ganger. Jeg dør så jævlig, dere skjønner bare ikke…


ph

New York Marriott Marquis. ÅH, dere skjønner ikke!! Jeg NEKTER. Bare en uke igjen. Neste torsdag, neste torsdag…

3 kommentarer

  • Bethina

    Hahahah. Dævver av noobsa dine!

    Jeg har bodd på et sånt Marriott hotell en gang i London! FINT <3 Fysøren du er heldig. New York for faen!

  • Martine

    Ohh, kjenner meg igjen der da! Hver eneste gang vi skal ha gruppearbeid + powerpoint på skolen så ender jeg alltid opp med å lage hele pp’n, fordi de andre har dårlig smak og ikke klarer å plassere bilder 😛

    // Takk, takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *