Coming back down

Jeg våknet av alarmen kl. 06:00 i dag, og det første jeg tenkte var… skal jeg slumre?? Jeg satte alarmen på slumre, la hodet ned på puta og kom på at jeg hadde historielekser over helgen. SHIT, kan ikke slumre nå!! SPRATT opp, kastet klærne og skrudde på vannet i dusjen. Så tenkte jeg over hvor unormalt stille det var i huset, jeg hørte verken vertsfar eller hunder nede, og da kom jeg selvfølgelig på at det var lørdag.

I dag har verdens beste vertsmor bursdag. I den anledning hadde vi to ekser med doughnuts og brus til frokost. Så langt har jeg spist 5, jeg som bevisst kjøper meg shortser i str. S fordi jeg nekter å gå opp til M. Jeg SKAL tilbake til min normale størrelse innen sommeren i Norge, sa hun, og tok en stooor bit av en ny doughnut med sjokoladeglassur og strøssel… yeah!

I går var det storm og tornado igjen. Mer ekstremt denne gangen

Tornado-sirenene gikk av over hele byen TRE ganger i går. Alle radio- og TV-sendinger ble brutt med breaking news/warning om tornado i området, og med beskjed om evakuering (til bathrooms eller whatever). Tenkte ikke noe særlig over det, jeg. Gikk opp i 2.etasje, la meg på gulvet med Ellie Goulding og sovnet før kl 22.

Men jeg lever, og i dag skal jeg bare slappe av hjemme alene med Skins og te, med mindre miss Escaro bestemmer seg for å ta meg med på ville eventyr. Ciaooo!

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *