Geeeeek

Jeg ble så traumatized at jeg helt glemte å fortelle dere om dagen før traumadagen. Jeg var nemlig med i en konkurranse…


Math and Computing Olympiad 2011. Web design. lol.

Har aldri følt meg så nerd som da jeg møtte opp på skolen klokken 7:10 for å konkurrere i skolefag. Måtte dele nyheten med resten av verden (facebook), og mamma måtte selvfølgelig kommentere:

Hun synes alltid det er så moro å drite meg ut. Her postet jeg noe om studier i NZ/australia:

og her, da……

Anyway – jeg møtte opp, dro, konkurrerte og dro hjem igjen med andreplass på grunn av en sosialt tilbakestående idiot som ble puttet på laget fordi han har en high grade i programming klassen. Uheldigvis for oss dreide dette seg om samarbeid, og JEG endte opp med å gjøre alt, samtidig som kjeften på retarden ved min venstre side gikk i ett. Han ante ikke hva han snakket om, og begynte å grine når vi ikke ville gjøre det slik han ville. Seriøst. Sikret tap. Vi fikk 1 time og 20 minutter på å lage den, den måtte være så bra at den kunne publiseres, og det var ingen liten oppgave… Jeg var SÅ nær ved å kline til turden, og nå står spystråla 10 meter ut av kjeften min om han kommer innenfor den rekkevidden. Derfor måtte læreren plassere han i motsatt hjørne, i motsatt side av rommet, så langt unna meg som mulig.

Jeg gikk ikke hjem tomhendt, da. Fikk med meg en iPod Touch 4. Den nye med kamera og grei-ir!

Jeg trengte forsåvidt ny iPod, men helvete så surt. Forteller ikke hva førsteprisen var, vil kutte meg av å tenke på det…

Nå skal jeg slå av lampene, tenne levende lys og chille i jacuzzien min som jeg har brukt alt for lite, samtidig som jeg skal se på SKINS!! Kombinasjon, YEAH.

4 replies
 1. victoria
  victoria says:

  Neei, åh! Jeg elsker kommentarene til moren din. De gjør dagen min:-) Spesielt den med deodoranten.

  Svar
 2. Susanne
  Susanne says:

  Haha, digger kommentarene til moren din! :DD

  Og en iPod Touch er vel ikke ille til 2.plass å være, men tror jeg heller ikke ville ha hatt kunnskap om 1.plass premien om jeg var deg, usj!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *