god jævla påske

Påske i Alabama, dere, påske i Alabama… Vi skal til Orange Beach for easter, vi skal bo i condoen til foreldrene til vertsmor, jeg og de voksne. Jeg skulle egentlig ta med meg ei venninne, men så er det ingen som kan være med fordi det er påske og alle må dra i kirken?? HerreGUD, kan ikke Jesus bare blø på korset!!


YEAH!!

Så, jeg har et lite dilemma. Jeg har lyst til å dra på stranden, men jeg vil ikke være der alene, jeg vil være sosial. Vi hadde egentlig worked it out sånn at jeg skulle være sosial i kveld og så dra på beachen i morgen, men så ble selvfølgelig festen flyttet til i morgen. Dessuten har ei av mine bedre venninner bursdag på lørdagen, og hun skal feire. Ååååh. Jeg har vært på stranden før, men da var jeg med min første familie, og det var i Florida. Stranden vi skal til nå er på gulfkysten i Alabama, og dette blir nok min siste mulighet til å dra på stranden while I’m here. Hjelp!! What would Jesus do??

Ellers har jeg vært så opptatt at jeg ikke husker hva jeg har gjort siden sist. Lørdag var Taylor og pardi, søndag var Taylor og CHURCH, for første gang siden jeg flyttet fra den gærne familien i Troy. Det var en contemporary (moderne) service med masse musikk, og det var egentlig ganske kult(!!). På søndagskvelden hadde vi sen familiefeiring for meg og vertsmor. Mandagen failet jeg mattetesten min, tirsdagen studerte jeg med study date, og i går failet jeg historietesten, mattequizen og engelskquizen. I går var også den internasjonale cannabis-dagen, og i dag var community day på skolen. Vi ble delt opp i grupper og dro til steder og…hjalp til:

Vi var ferdig klokken 11, noe som var ekstremt deilig. Dessuten fikk jeg en ny tskjorte i USA-tskjorte-samlingen min!! Her får man tskjorter for ALT man gjør.


Etter at vi ble dismissed dro jentene og spiste lunch. I kveld ender vi sikkert opp på soccer-kampen, med mindre vi finner en eller annens cabin vi kan løfte taket av. :- ) God helg’æ.

4 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *