Orange Beach

Dette våknet jeg til i morges, og skal våkne til i morgen tidlig:

Jeg endte opp med å dra til stranda, obviously. Jeg og vertsmor forlot huset fredag i tolvtiden, og klokken 16 lå jeg på stranden og kikket på heite surfere. Tenk at man ikke må dra helt til Australia for å finne sånt, da.


Nei, sanden ER hvit…

Like hvit som meg. Har ikke blitt bittelitt brun engang!!


Condoen vi bor i er finere enn noen leilighet og hus jeg noen gang kommer til å eie. Fire soverom med bad, fantastisk stue og drømmekjøkken med 10.etasjes utsikt over stranden. MÅ gifte meg med en fremtidig politiker, gründer eller rikmannssønn, ettersom jeg selv er for dum og talentløs til å tjene gode penger. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare meg uten dette livet…

Det er en smule greit at vertsbestefar er mayor i hovedstaden i Alabama. For det første får jeg dra til steder som dette. For det andre får jeg masse inside information og morsomme historier fra både superkontoret i Montgomery og Washington DC. For det tredje får snike i køen om jeg vil. Backstage med Bruno Mars (LOL) og middag med Jeb Bush, future president of the US.. Mr.Mayor skal LØPE for mayor igjen, og kampanjen har kickoff i mai. Gjett om han helt seriøst ville ha meg med i kampanjen, da, for publicity and shit. Sry folk1z, jeg må nok bli til 23. august!

Ellers går det greit, bortsettfra at telefonen min har tatt kvelden… ALDRI kjøp dere Blackberry. Aldri. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer ut av flyet i Norge er å PÆLME den til helvete inn i flymotoren!!

Natta

3 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *