Ukategorisert,  Utveksling i USA

Sweet home Alabama

Nå gommmmler vi pizza, og i stua spilles Academy of Country Music Awards på full guffe. CMA = countryverdens svar på Grammys. Masse redneck artister og redneck fans i kjoler fra……express? lol.

Jeg har alltid sagt at jeg aldri kunne bodd i Alabama. Kulturforskjellene er sykelig store, det er som å leve i førkrigstiden, og religionen er FOR dominerende for meg. Jeg liker ikke country music, jeg HATER den grusomme stilen og maten er greasy (i dette parenteset skulle jeg skrive hvor mange kg jeg har lagt på meg, men jeg tør ikke veie meg enda.) Allikevel er det en sjarm ved staten og stedet som jeg virkelig kommer til å savne når jeg drar… Jeg kommer selvfølgelig til å savne klimaet, selv 45 grader og så tykk luft at man må presse for å puste. Jeg kommer til å savne vennligheten og høfligheten hos menneskene, southern, homecooked meals, sweet tea(!!), språket, redneck-landskapet…

og hest, og «Jesus Saves»-skilt langs veiene……

Men seriøst. Alabama er ikke stedet som står øverst på lista over steder jeg vil bo eller slå meg ned, men jeg kommer definitivt til å komme tilbake på besøk. Det har jo blitt mitt «andre hjem», som jeg på én (flere) måte(r) har blitt glad i.

Is rihanna singing in this? She aint country!!
– Emilee (9)

I kveld er jeg glad i Alabama, i alle fall frem til stormen kommer og tar strømmen (internettet…) Storm som i KRAFTIG vind, regn, lyn, torden og tornadoer, DEN pakka, vet dere. Den som aldri kommer til Norge. Den er HELT syk…

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *