Ukategorisert,  Utveksling i USA

Traumatized for life

I dag var jeg vitne til noe som traumatiserte meg for livet.

På skolen tar jeg en klasse som kalles tech theater. Alle valgfagene jeg tar her er fag jeg MÅ ha. Derfor gikk ikke timeplanen opp sånn at jeg tar tech theater med min egen grade, men med 9th graders. De bygger kulisser and shit til musikalene/forestillingene våre, og i dag, dere… I dag var det en gutt som kuttet seg på bordsaga. Slik ser en bordsag ut:

…Obs, sa jeg «kuttet seg»? Mente å si kuttet AV seg. SAGDE av seg. Ja, han sagde av seg TO fingre…fingertupper. Right here:

Han spratt tilbake fra saga, sa «Oh my God» og gikk en runde på scenen før han la seg ned på gulvet med press på fingrene. Det neste jeg hører er læreren som SKRIKER. «OH MY GOD, OH MY GOD!! HE CUT HIS FINGERS OFF, SOMEONE CALL 911!! RUN TO THE OFFICE AND LET MR.TATUM KNOW!! QUIICK!! AND SOMEONE PLEASE GO GET SOME ICE!!» Jeg reagerte ikke med det første. Det gikk liksom ikke opp for meg hva som ble sagt, før jeg så den ene fingertuppen hans ligge på scenen… Holy SHIT. Jeg freaket ut som jeg aldri har freaket ut før. Brakk meg, brakk meg, brakk meg og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Den stakkars gutten var helt calm, hele tiden, mens alle rundt han hylet, hoiet og kastet opp. Yeah. De andre guttene i klassen begynte å spy i søppelbøttene, og da fikk jeg også frokosten i halsen…og ut.

Fy faen, jeg har aldri før opplevd noe SÅ kvalmt. Ambulansen kom, men de ville ikke dra til sykehuset før de hadde med seg begge fingrene hans, og vi hadde bare funnet den ene. Leteaksjon etter en avkuttet fingertupp, dere… Jeg lette og lette, og for hver ting jeg løftet ba jeg jeg til fred om at jeg IKKE ville finne den. Så fant noen andre den, heldigvis… Den lå INNI saga.

…kan dere se for dere fingertuppen ligge på gulvet? Den så ut som en jævlig bra laget lekefinger for bordpynt til halloween, bare at den var ekte… Den hadde farge, kjøtt, negl, bein og alt.

Jeg brakk meg gjennom de neste to timene, som uheldigvis for meg var test-timer. Heldigvis fikk jeg slippe, fordi jeg var så satt ut… Verdens beste historielærer sendte mail til kontordama og fortalte henne at jeg var dårlig, og hun ba meg gå til kontoret for å få meg en cola. Så satt jeg på kontoret og drakk cola mens de andre tok test. Nå har jeg for så vidt dobbelt så mye å gjøre i morgen, da. 3 kap. i historie og anatomy, mattequiz, og engelskquiz. Jibii.

Ellers kommer den nye designen opp i løpet av dagen (natten)… Det gikk nettopp opp for meg hvor jævlig kjedelig og ukreativ jeg har blitt, derfor skal jeg begynne på ny design asap.

xoxo

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *