Ukategorisert,  Utveksling i USA

2 down, 1 to go

På fredagen gjorde jeg det bedre enn forventet på avsluttende eksamen i MATTE!! Over helgen gjorde jeg alt annet enn skolearbeid, derfor gjorde jeg det ekstremt dårlig på dagens eksamen i amerikansk historie. I kveld føler jeg meg absolutt ikke klar for morgendagens eksamen i amerikansk litteratur, har ikke engang kikket på study guiden, men shit au. Jeg er ferdig med skole for i år, jeg er i feriemodus og kunne ikke brydd meg mindre.

Jeg håper virkelig de to bertene som vet datoen jeg kommer hjem har klart å holde kjeft om det, for at ikke JEG holder kjeft for nothing. Dette dreper meg. Alt dreper meg, denne tiden er så vanskelig, på en eller annen (eller alle) måte(r). Fikk en ny oppvekker på fredagen. Satt ute og ventet etter eksamen, også kom det en og bare MÅTTE starte krig i magen min. «Hey, Isabel!! I have to give you a hug now, ’cause I might never see you again!» … 

Damnit. Hver gang sånt skjer, MÅ jeg bare åpne iCal og minne meg selv på alt jeg har å se frem til. Skolebesøk, helg i Oslo med besteBethi og Big Horn, utepils, shopping, clubbing, sushi, kino og stjernetitting, tur til Sandefjord, tante og Sandra, Arendal, Hovefestivalen, Danmarkstur og det som ikke er bakt inn i kalenderen enda. Y’all, I have 13 weeks of summer vacation :- ) Det er 3 måneder, det.

8 kommentarer

 • Celina

  🙁 gniiii det inn, du.
  har BARE(…..) fire muntlige drittoppgaver igjen, ekskludert om jeg kommer opp i muntlig (da dusjer jeg med hårføneren) og mattetentamen, så har jeg også ferie, wiiiii

 • B to the E to the T to the H to the I

  Mamma vet det og! hihi.

  «helg i Oslo med besteBethi og Big Horn, utepils, shopping, clubbing, sushi, kino og stjernetitting» <3

  kent veit.

 • Caroline

  De har ikke sagt nooooe 🙁 Så den dagen verken Vic eller Beth er på skolen så kommer du hjem! <3 hehe!! KØØØØBEN <3 <3

 • MalinThams

  Gash og heldig! 3 mnd ja takk. ^^

  og en ting jeg lurer på er hvordan STS har vært med deg igjennom året? For jeg har planer om å ta en tur til usa (2012) så skal snart bestille. Men jeg lurer da litt på om jeg skal dra med EF eller STS. Jeg har hørt ekstremt mye negativt om EF, litt mindre om STS, så jeg er litt usikker på hvem jeg skal velge. Håper du kan fortelle om hvordan de har behandlet deg, om du har følt deg trygg igjennom hele året osv. 🙂 Håper du tar deg tid til å svare på bloggen min (IKKE for reklamens skyld, bare så du vet det)

  – Malin ^^

 • MalinThams

  sv// Tusen takk for svaret 😀 prøver å overtale mamma, tror ho har «en ting» for ef 😛 men siden jeg har lest så mye om dårlig hjelp og service, så har jeg liksom mista litt troen på ef.

  Takk igjenn 🙂

 • Kari-Anne

  Jeg har heller ikke sagt noe. Om du husker du har sagt det til meg ! Høhø, ikke engang Sean eller Aurora 😀 så det så. Jeg er flink å holde på hemligheter ! Uansett..Håper jeg du har en ledig dag til meg i sommer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *