hverdag,  Ukategorisert

All Hallow Even

I og med at Halloween ender på en onsdag i år valgte vi å feire Pomona og Samhain osv forrige lørdag. Jeg, som folk flest, ANER ikke hvem Pomona og Samhain er, og bruker bare Halloween som en unnskyldning for å sminke meg veldig mye mer enn nødvendig, kle meg slutty og drikke masse alkohol. Jeg driter egentlig i hvilken dag jeg gjør det, så lenge jeg får gjort det den ene dagen i året. Årets kostyme ble noe nærmere svigemors drøm enn vanlig – ikke fordi jeg har type, men fordi jeg fortsatt er lut fattig. Lenge leve døden!

Isabel var hjemme på perm i helgen, for første gang siden juli. Jeg tilbragte fredagen med henne og to armyguys, og det er absolutt siste gang jeg henger med militære mennesker som den eneste sivile. Det er helt utrolig hvordan ALLE samtaleemner handlet om- eller kunne på en eller annen måte kobles opp mot militæret, og selv jeg som sliter med søvnløshet sovnet av ren kjedsomhet.

Sovner av livet. Kun det som starter på S kan holde meg våken… Sandy, smågodt, Skruf, sex, Simen osv.

Én kommentar

  • Iromie Stephany

    Åh, jeg liker det nye designet ditt!

    Er litt ferdig med å kle meg slutty på halloween faktisk. tro det eller ei. synes alle andre burde bli ferdig med det også, for det er faktisk mye morsomme å dukke opp som en banan, naken mann eller i en pikachu-onepiece på fest. positiv oppmerksomhet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *