hverdag,  Ukategorisert

KVINNE I NØD

Helvete så dyrt og vanskelig det er å leve i Norge, og helvete så vanskelig det er å skaffe seg en deltidsjobb i Oslo. I nesten alle jobber utenom dagligvarebutikker må du være 20 år for å være kvalifisert. Dagligvarejobbene går selvfølgelig bort til de eldste med mest erfaring som gjerne også holder på med videre utdanning. Hva med en stakkars videregåendestudent som bor alene, da?? Trenger ikke h*n jobben like mye? For hvis ikke jeg får en forpult jobb snart har jeg jo ikke råd til å ta ferdig vgs slik at jeg kan fortsette med utdanningen min. Jeg gjør virkelig alt jeg kan, men ingenting går min vei. Hvorfor vil ingen ha meg?? Jeg trenger kontakter!! Lånekassen gir meg bare akkurat nok til å dekke husleien, fordi moren og faren min, som jeg ikke bor sammen med, tjener for mye. Hvor er logikken i det, egentlig? For et fantastisk system!!

Jeg har så mange bekymringer at om det fortsetter slik, kommer jeg til å utvikle en eller annen psykisk eller fysisk lidelse som gjør meg ufør. Kanskje det er greit, da får jeg penger uten å gjøre shit. Eller kanskje jeg skal begå en forbrytelse bare for å få seng og mat, og for å få puste normalt uten like mange bekymringer som jeg har i dag. Og når jeg slipper ut, da får jeg hjelp til å komme meg inn i livet (bolig OG jobb) pluss at jeg er gammel nok. Ingen vil hjelpe meg som foreløpig ut fra papirer blir sett på som normal.

Livet er flott, dere!! Nå skal jeg kjøpe dopapir med oppmuntrende og positive quotes for så å tørke meg i ræva med de.

4 kommentarer

 • Iromie Stephany

  vet du, jeg er like frustrert som deg over jobb-greiene. enda jeg har jobb. men før jeg fikk den hadde jeg null erfaring og fikk avslag etter avslag fordi jeg ikke hadde erfaring. men HALLO, hvordan kan man få erfaring før man har fått jobb? jævla tapere.

  men det går nok bedre etterhvert, skal du se. bare fortsett å søke og plutselig er du valgt. krysser fingrene for deg 🙂

 • Mari

  kanskje de ikke vil ha deg fordi du har hestehode?
  nei men uansett så spiller det ingen rolle hvordan man ser ut fordi alle ser helt jævlig stygge ut i kiwi sine drakter, spesielt de som også bruker grønne crocs eller bare crocs generelt.
  Men jeg er helt enig!! jeg vil ha penger og da må jeg ha jobb.
  Lykke til
  smask

 • Christine - Reiselykken

  det er utrolig vanskelig å få jobb. jeg har søkt i flere måneder, tror det har ordnet seg nå, men er ikke lett! ikke gi opp! og det er flere steder som søker julehjelper utover nå. det er jo en perfekt måte å få jobberfaring i tillegg til at de gjerne beholder deg litt utover hvis de er fornøyde!

 • Susanne

  Ai knooooow, det er UMULIG! Aner ikke hvor mange jobbintervju og søknader jeg var igjennom da jeg sluttet på BI, for å kunne bo videre i Trheim til neste høst. Det gikk dessverre ikke, så jeg var pent nødt til å flytte hjem til mor igjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *