hverdag,  Ukategorisert

Søndag i hverdagen

Når folk ber meg om å skrive, da føler jeg at jeg spiller en rolle i hverdagen til noen. Ikke en stor en, men fortsatt en rolle. Samtidig får jeg prestasjonsangst og blir deprimert fordi jeg ikke klarer å leve opp til det ene ønsket som kanskje én person har. Jeg vil ikke spille en rolle for noen (med få unntak).

Vel hjemme fra hytteturen. Gjett hva jeg gjorde? JEG gikk tur. Lang tur. Det er utrolig hvordan kjærestelivet kan forandre en. Det har fått byjenta til å akseptere skog og frisk luft, som kanskje er greit, fordi det også har gitt meg mange kilo ekstra. Men kjærestelivet har også fått meg til å drite i hvordan jeg ser ut, og det var først da jeg i går hadde besøk av skjønnheten Victoria og ruslet med henne på Egertorget at jeg innså hvor bedriten jeg ser ut. Unnskyld, Simen, jeg skal skjerpe meg når jeg får penger til å bli fin.

Ellers går dagene med til aktiv jobbsøking. Om det er noen i Oslo/Oppegård-området som jobber og vet at det er behov for mer arbeidskraft, let me know.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *