[/motivasjon]

Motivasjonen jeg manglet i mange år bestemte seg for å dukke opp da jeg begynte på skolen igjen for tre måneder siden. Den gjorde de tre forrige månedene av livet mitt herlig, men i dag dro den sin vei igjen.

Jeg skylder på en historieoppgave sendt fra helvete, på heldagsprøver som nærmer seg, på at jeg jobber 17 timer i uken ved siden av skole, på at jeg generelt har uendelig mye å gjøre, og jeg satser på at tapet av motivasjonen er midlertidig.

Nå skal jeg høre på The Script resten av kvelden, det pleier å hjelpe på humøret.

…Kødda, skal lese om medielover, medieregelverk og mediepolitikk, prøve å finne ut hvordan jeg skal fortelle om 400 år med rikssamling på 10 minutter, redigere fotografier jeg ikke finnes fornøyd med, og så skal jeg jobbe med menyen jeg lager for restauranten jeg jobber på, uten å få betalt for det.

4 replies
 1. Benedicte
  Benedicte says:

  Huff, håper motivasjonen kommer snart så snart tilbake! julen nærmer seg skritt for skritt og hvis man setter seg tid til det, som man ikke bestandig har så er den nokså lett å nyte, men så var det dette med tid da.

  Svar
 2. Susanne
  Susanne says:

  Jeg vet det ikke er noen trøst, for det er «kjempelenge» til juleferie, men jeg sier det bare for å være hyggelig nå; Tenk på at det snart er juleferie<3

  re: Stapp ballonger i!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *