hverdag,  skole,  Ukategorisert

[/motivasjon]

Motivasjonen jeg manglet i mange år bestemte seg for å dukke opp da jeg begynte på skolen igjen for tre måneder siden. Den gjorde de tre forrige månedene av livet mitt herlig, men i dag dro den sin vei igjen.

Jeg skylder på en historieoppgave sendt fra helvete, på heldagsprøver som nærmer seg, på at jeg jobber 17 timer i uken ved siden av skole, på at jeg generelt har uendelig mye å gjøre, og jeg satser på at tapet av motivasjonen er midlertidig.

Nå skal jeg høre på The Script resten av kvelden, det pleier å hjelpe på humøret.

…Kødda, skal lese om medielover, medieregelverk og mediepolitikk, prøve å finne ut hvordan jeg skal fortelle om 400 år med rikssamling på 10 minutter, redigere fotografier jeg ikke finnes fornøyd med, og så skal jeg jobbe med menyen jeg lager for restauranten jeg jobber på, uten å få betalt for det.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *