hverdag,  skole,  Ukategorisert

FML

Lærerne våre er så fantastisk samkjørte. De neste prøvene vi har i alle fag er alle «en av de viktigste dette skoleåret,» og alle er scheduled for this week. I morgen har jeg «årets viktigste» prøve i norsk/historie, dagen etterpå har jeg innlevering og presentasjon av «særemne» (prosjekt) i mediekommunikasjon, og dagen etter den igjen har jeg innlevering og presentasjon av en prosjektoppgave i bildefaget. Til tross for det sitter jeg og skriver unødvendig dritt som ingen kommer til å lese, på en ødelagt og forlatt blogg.

Jeg trenger inspirasjon for å få gjennomført fotoprosjektet. Temaet er produktfoto… Gi meg gjerne ideer eller tips om du har noen.

2 kommentarer

 • victoria

  Jeg er LATTERLIG udugelig med alt som har med skole å gjøre, så dessverre ingen tips fra meg :/
  MEN, jeg kan og vil ønske deg masse masse lykke til!! 🙂

 • Susanne

  Jeg kunne gitt deg sykt teite tips som jeg hadde fått full pott for, men det var fordi jeg var kjæledeggen til fotolæreren min og fikk full pott på alt… så tror jeg ikke skal driste meg til å lede deg i feil retning ihvertfall!

  Men du får bare skvise ut alt i hjernen og bare… leke deg! Og ikke minst lykke til!

  re: Heh, ja, prøvde å skjule titza delikat samtidig som bikinien skulle vises på. Nailed it! (hah hah haaaah, hvordan får jeg til sånne teite ordspill…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *