hverdag,  Ukategorisert

fuk dem neighbors

I dag hadde jeg store planer om å vaske klær. BIG. PLANS.

Skjønner? Jeg bor i en mindre blokk med vaskerom i kjelleren, og det har fungert fint. Det fungerer sånn at vi reserverer vaskerommet for tre timer av gangen. Men i dag… I dag ble vaskekurven stående i gangen.

Naboene jeg har fortalt om tidligere, de som skriker, smeller i dører og snur leiligheten på hodet når de krangler (som er 24/7, eller i alle fall hvert minutt jeg er våken) – de hadde tre timer før meg i dag.

Klokken ble 16, som var min vasketur. Klærne til narkisene lå i begge maskinene. Jeg turte så vidt å banke på syv ganger for pent å «spørre» om det var deres klær, men ingen åpnet, og jeg turte faen ikke ta på klærne deres. De var stille, for en gangs skyld. Jeg fikk ikke vasket klær, og nå er de hjemme igjen – de skriker, smeller i dører og snur leiligheten på hodet. igjen.

Nå er jeg irritert og venter egentlig bare på at solen skal gå ned så jeg kan tenne stearinlys og slenge meg ned med en klissete film og en kopp te/kakao/kaffe.

Så, i stedet for å vaske klær har jeg sett på Made, I used to be fat, Hollywood Heights, Underemployed, Young and Married, Catfish og alt annet crap MTV viser på en hverdag (HVER dag, i samme rekkefølge, har jeg funnet ut). Jeg vurderte å legge meg, men fikk beskjed om at det ikke er sosialt akseptabelt å legge seg før solen har gått ned??

Hvis dette er livet mitt uten Simen om han forlater meg, kommer jeg til å dø alene med grannypants på hodet og grannybras mellom lårene før jeg er 40. Ironisk, ettersom denne alenetiden kind of var me leaving him, som et forsøk på å få han til å…savne meg? eller noe. Jeg vet ikke.

2 kommentarer

  • victoria

    hahah, hater naboer som skal bråke så JÆÆÆVLIG. Jeg har sånne selv, veit ikke om de er narkiser da, men de hadde en del fester litt etter jeg hadde nettopp flyttet inn, jeeez, skulle tro de hadde swingers-party, for det var jo fest og sex om hverandre. HURRA.. Jævlig stas!

  • Marte

    Det er ufattelig slitsomt med sånne naboer. Da jeg var på ferie hadde jeg naboer som kranglet og stønnet og kranglet og stønnet, og det var til å bli gal av. Nå har jeg derimot bare 10 barn i husene rundt meg, der alle lærer seg et instrument de ikke kan. Føler med deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *