hverdag,  Ukategorisert

Home, sweet home.

Vanligvis ønsker jeg couples lykke til i livet. Når det gjelder paret som bor over meg ønsker jeg at en av de dreper den andre ASAP, før ørene mine spyr i trynene deres gjennom taket mitt og gulvet deres. De skriker og gauler DØGNET rundt, fra de står opp og frem til jeg sovner, og jeg sovner IKKE tidlig.

Så ja, jeg er hjemme hos meg selv igjen, hvor jeg er trygg fra gaming. Begynner å komme på plass i leiligheten, men mangler fortsatt mye. Noen som har $ eller møbZ til overs?

Jeg har kapret den korteste sofaen for kvelden. Jeg sitter her mens Simen sitter i den andre sofaen, som dere kanskje har skjønt liker vi ikke å være sosiale.

Jeg har hørt at macen må være med i bildet, ellers regnes man ikke som en ekte blogger.

Her er dørskiltet mitt. Skal ha en omvisning av rommet mitt også, så fort jeg får litt orden der inne. Hørt at det er obligatorisk å legge ut filterpics av kult interiør på rommet. Sadly har jeg ingen hvite trebokstaver som staver ordet «LOVE» eller «HOME»

Snel ut

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *