hverdag,  Ukategorisert

Hvem er jeg?

I går mistet jeg lommeboken min, inkludert bankkort. Passet mitt gikk ut på dato 13 mars 2013. Hvem/hva er man uten legitimasjon??

INGEN.

Jeg har bursdag på onsdag, om TO dager, og jeg har ikke legitimasjon. Jeg skal på Ellie Goulding med ID18 på fredag, og jeg får ikke det nye kortet mitt før om FEM dager, dvs etter helgen. I tillegg kjøpte jeg nytt månedskort for bare noen dager siden. BORTE. Konserten har vært min eneste motivasjon siden desember. Nå kan jeg ikke dra, og jeg får ikke engang kjøpt meg sprit for å drukne sorgene.

Jeg var i banken tidligere i dag, og rådgiveren kunne sperre kortet mitt og bestille et nytt til tross for at jeg ikke har legitimasjon. Men fordi jeg ikke lignet på meg selv som 12 år gammel ble jeg tvunget til å ta et nytt bilde. Jeg kom rett fra senga, hadde gråten i halsen og tårer i øynene, og så sånn ca. slik ut:

Jeg er enda mer irritert enn jeg var da mamma tvang meg med inn på kontoret for å ta bilde rett etter skolen for 8 år siden.

Jeg hater livet mitt. HATER. Jeg skal ligge inne frem til neste uke og sove/snuse/gråte. Leve på luft og kaffe så lenge det varer, ettersom jeg heller ikke har penger eller mulighet til å ta ut penger til å kjøpe mat, fordi jeg ikke har legitimasjon. Og jeg håper jeg råtner opp/sulter ihjel før neste uke kommer.

[EDIT] Pappaen til Simen fant lommeboken min i bilen. Herregud og PTL. [/EDIT]

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *