hverdag,  Ukategorisert

MED3001

I dag måtte jeg møte årets (forhåpentligvis) siste MK-tentamen. Jeg bannet høyt og tørket våt snus over hele oppgaveheftet etter å ha lest gjennom oppgavene, og nå håper jeg bare at karmaen min ikke spiser meg levende, samtidig som jeg har veldig lyst til å spise oppgaveheftet og sette fyr på sensorene/skolen for å slippe dette.

Jeg satt på skolen til 19:30 i kveld. Fikk ikke engang tid til å jobbe med tentamen, ettersom jeg måtte bruke tentamenstiden på et helt nytt og lite relevant forsøk (naturfag) samt skrive en rapport som skal leveres i kveld. Nå har jeg begynt på den grafiske oppgaven – har brukt tekstverktøyet til å skrive «Fri Nettet» i Photoshop og kunne like gjerne bare gjort hele oppgaven i Word, for dette er så langt jeg noen gang kommer til å komme med denne driten.

Hvis noen føler seg kreative og inspirerte, PLZXZ ta kontakt for å dele litt.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *