hverdag,  Ukategorisert

The past is history, the future is a mystery and today is a gift. That is why we call it the present

Du blir ikke kaffekjerring av å kjøpe sort kaffe fremfor latte med karamell når du sitter på kafé. Den morgenen du våkner opp og det første du gjør er å sikte kursen mot kjøkkenet og sette på en kanne med kaffe, DA er du kaffekjerring.

Så. Jeg styrer min egen strøm, min egen oppvask og klesvask, er min egen sjef over TVn og jeg er offisielt en kaffekjerring. Om 8,5 timer når jeg et nytt rundt tall. Og jeg skjønner ikke hvorfor jeg tenker så mye på det, jeg har aldri vært opptatt av min egen bursdag tidligere.

Har dere lest My Milk toof?

SO. DARN. CUTE. Også så stort det har blitt, regner med at de fleste allerede kjenner til det, men uansett. Boken kjøpte jeg på Ark, men du kan lese fler av Ickle og Lardees eventyr her (dette er IKKE reklame, bare et tips.)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *