skole,  Ukategorisert

48 timer

Jeg kom opp i naturfag praktisk muntlig. «Null stress» tenkte jeg, frem til jeg trakk oppgaven med det eneste forsøket jeg ikke har utført i år. Ingen andre i klassen har klart å gjennomføre forsøket grundig nok, læreboken er overfladisk og den eneste jeg vet om som har peiling på kjemi kan ikke hjelpe meg.

I tillegg har en eller annen idiot innført en ny eksamensform som vi ikke har rukket å øve oss på. I stedet for halvparten presentasjon og halvparten spørsmål har vi nå en introduksjon på maks 10 minutter som ikke har betydning for karakteren, etterfulgt av en 40 minutter lang høring/spørsmålsrunde om forsøket, temaet og seriøst resten av pensum utenfor temaet.

Jeg føler meg mer hjelpesløs enn jeg gjorde før MK-eksamen. MK-eksamen gikk bra fordi jeg kunne teorien, men her kan jeg virkelig ikke NOE. Ting går virkelig ikke min vei om dagen, så jeg bare sitter her og spiser skivet champignon rett fra hermetikkboksen. Har et lite håp om at jeg stryker og kanskje får en bedre oppgave til høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *