hverdag,  skole,  Ukategorisert

Laura Palmer

Praktisk MK-eksamen, ja. Hvordan gikk det? NJæææ. Fikk 6.

Victoria må være synsk, for min magefølelse lå på 3. Forberedelsene gikk til helvete, og jeg stirret på eksamensoppgaven i 20 minutter før jeg fant ut av hvordan jeg skulle takle den. Vanligvis er jeg så nervøs at jeg tisser på meg, men denne gangen var jeg over hodet ikke nervøs før jeg gikk inn. Det er et under at det gikk som det gikk. (Eller hvis du, Victoria, har magiske hestekrefter, takk!!)

Feiret med øl på festningen og øl på båttur, og fikk tatt årets første bad. I går var jeg og Malene grillmesterbitches i Frognerparken, til og med uteliggerne spurte om å få smake på spydene våre (men ikke faen.)

Simen leser til eksamen hele tiden, og jeg kjeder meg. Jeg burde vel egentlig lest jeg også, men jeg finner ikke bøkene mine, he-he… Tar så tungt på ting for tiden, men kanskje det lønner seg, det var i alle fall sånn den ene sekseren kom.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *