If two wrongs don’t make a right, try three.

Så du tror du kan matte fordi du fikk 6 i 1-YP og 2-YP? hah. Prøv R-matte, uten å ta T-matte eller forkurs, selvfølgelig. Bortsett fra at jeg har brukt 4 timer på 30 mattestykker synes jeg at jeg er ganske flink som klarer å stå opp tidlig, kun for å gjøre matte. Dette er blitt min daglige (matte)sveis:

Og bortsettfra dette synes jeg det er ekstremt kjedelig å sitte hjemme helt alene. Jeg drikker fire liter kaffe om dagen, og venter egentlig bare på å legge meg. Når uken går mot slutten reiser Simen fra meg til fordel for å sitte hjemmme på gutterommet, og Nicklas/samboeren har begynt på skole. Her er forresten brødet til Nicklas;

Det er like skjevt som Nicklas selv. Nesten.

4 replies
  1. Iromie Stephany
    Iromie Stephany says:

    Å, GUD, matte…. Hadde 1T første året og kom meg halvveis gjennom med en 3 (UTROLIG NOK) også bytta jeg til P. Angrer ikke, haha, og misunner de HVERTFALL ikke! Men du er flink 🙂

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *