hverdag,  Ukategorisert

Måloppnåelse: strykkarakter

Kroppen min klør etter å være produktiv, så jeg kjøpte meg en ny day planner for å føle meg opptatt og viktig. Men jeg dreit meg ut, fordi man føler seg ikke det minste opptatt og viktig av å ha en day planner når man ikke har noe å notere i den, man føler seg bare skikkelig ubrukelig.

Simen har begynt på skolen igjen, og er tilbake til leseøkter på 6 og 10 timer utenom forelesninger. For meg medfører det lange dager foran macen, uten stort å ta meg til bortsett fra husarbeid. Innimellom må jeg presse hodet i puta og skrike for å rense stemmen, da den veldig enkelt støver ned ettersom jeg ikke har mange å snakke med. Nicklas begynner også på skolen i morgen, og da er jeg offisielt enstøing og vaskedame på heltid.

Jeg har nemlig ikke fått meg jobb enda, og derfor kan jeg ikke melde meg på privatistkurset jeg hadde planer om å melde meg på. Det betyr at jeg er nødt til å gå opp til eksamen uten hjelp fra lærere, og det eneste programfaget jeg har en sjanse på å lære selv er matematikk (dvs R1) …og jeg tror egentlig ikke jeg har en sjans på R1 uten hjelp, så ønsk meg lykke til, jeg trenger det virkelig.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *