hverdag,  Ukategorisert

wiiiiiooooo

Jeg har fått meg ny telefon, etter tre miserable måneder med det stygge, tunge, ubrukelige HTC-dritet. Bedre sent enn aldri.

Sykt slapp søndag. Gråter litt inni meg fordi jeg ikke var på Ellie Goulding i går, spesielt fordi jeg ikke gjorde noe annet enn å spise taco og se på film. Åpnet ikke engang vinen jeg hadde kjøpt! Jeg får trøstedrikke i kveld.

Frem til i dag hadde jeg nesten glemt at jeg skal ta eksamen til våren. Er det NOEN som har tatt økonomi og ledelse (valgfag på vgs,LOL)? Jeg må begynne å lese asap hvis jeg skal bestå nå som jeg har fått meg en fulltidsstilling. Men det må bli senere, for i morgen begynner moteuken og innkjøpsrunder!! Litt skummelt, og veldig gøy.

4 kommentarer

  • Susanne

    Du var fin på håret, og jeg skjønner hva du mener når det kommer til å få iPhone igjen. Men jeg måtte klare meg UTEN mobil i tre måneder, nettopp fordi jeg ikke ville ha noe annet enn iPhone, haha… nå har jeg en Sony Ericsson (lol..?) og venter på Mai så jeg kan sjøpe 5s<333 Orker ikke forsikring, den kommer så fort abonnementet er utløpt uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *