hverdag,  Ukategorisert

Sing loud

Alle har fått med seg hvor JÆVLIG det har regnet i Oslo i dag. Jeg sto ute og ventet på toget i 10 minutter uten paraply eller hette. Tyve sekunder før toget kom var det en ung kvinne som så meg, og dro meg med under paraplyen sin. Det føltes bra, men ikke fordi jeg ble mindre våt.

Jeg har glemt hva det er man finner på når man er alene. Jeg kunne sikkert skrevet en bok om alt som har skjedd og alle tankene jeg har hatt i løpet av de siste ukene, men det krever for mye tid og krefter, selv om jeg har all tid i verden. Det eneste jeg gjør er å spise og se på serier, og det fører meg til…noe jeg ikke vil.

Har mistet all musikken jeg har hørt på de siste to årene, så nå må jeg begynne på nytt der også, som med alt annet. Hjelp meg med noen lister da, sharing is caring.

Én kommentar

  • Iromie Stephany

    Hallo, serier er best. Jeg elsker det. Se på Bob’s Burgers. Animasjonsserie som i mine øyne er den BESTE.

    Søk meg opp på Spotify og sjekk ut mine spillelister da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *