hverdag,  skole,  Ukategorisert

Livet. I FM36.

Det er høst i Bergen. Og det er snart tid for lønning, noe som er veldig bra, for jeg må kjøpe meg regnjakke og støvler før jeg DRUKNER her. Det hadde vært litt kjipt ettersom jeg trives ganske greit. Etter regnjakke og støvler skal jeg kjøpe meg en kartong med rødvin, som jeg nesten skal (og vil) drukne i. Og så skal jeg selvfølgelig kjøpe meg kjeks.

Panikken pirker meg hardt i både bakhodet og brystet, for jeg har eksamen om mindre enn én måned, og jeg finnes ikke forberedt. Jeg er ikke gjennom halvparten av pensum, og det jeg har kommet meg gjennom forstår jeg så vidt. Jeg får nesten ikke puste av tanken på det, men det er det vel bare jeg (og masse kaffe) som kan gjøre noe med.

2 kommentarer

  • Susanne

    Åhja, lønn!! (eller, stipend da…) Skal BARE gå til kosegreier sånn at tiden frem mot eksamen blir nettopp det; koselig. Grådig som jeg er, vil jeg ikke legge de kronene på vinterklær, så får fryse ræva av meg frem til hjemreise i Desember. Så teit å bruke penger på nytt når man har alt liggende hjemme!

    re: Tror jeg så piloten for en stund tilbake, men fenget ikke så veeeldig. Kan prøve igjen tho, som du sier; ALT for å ikke gjøre skolearbeid!

  • victoria

    Jeg heier på deg! 😀 Du kommer til å stå med glææææææns, med ekstra æ’er. Bergen er alltid fin, uansett vær. utrolig nok. Ikke drukn deg selv daaa, da får jeg jo ikke sagt hei og fadderullandei når jeg engang kommer meg til Bergen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *