hverdag,  Ukategorisert

sunday.

03:10: I dag våknet jeg klokken 15:00 etter gårsdagens Bianco-festligheter. Har vært ute av sengen 3 ganger i løpet av dagen; for å kjøpe 1,5l cola (med sukker, så klart,) for å steke pizza og for å tisse. Jeg har til og med sugerør i colaen min for at jeg skal slippe å løfte hodet.

På vei fra toalettet fant jeg en pose med potetgull. Også denne har jeg veldig fint klart å trykke i meg, til tross for at det etter min mening er verdens kjedeligste – syltynne potetskriver med et hint av krydder som i følge emballasjen skal smake «paprika.»

Klokken er 03:15, men jeg nekter å legge meg. Litt fordi jeg sov til 15, og mye fordi jeg ligger i en kilo med smuler fra både pizza og potetgull. Hurra for latskapssøndag.

3 kommentarer

  • Susanne

    Det ER så jævlig å i det hele tatt måtte ut av huset dagen derpå. Prøver å sørge for (så godt det lar seg gjøre) å ha provianten klar, slik at jeg bare kan krype ned trappen til kjøkkenet og hente nødkitet, haha!

    re: minipiller er seriøst guds gave. får seriøst aaaaldri mensen! Nå er jeg snart på min tredje måned og det føles seriøst ut som at jeg nettopp hadde den… oh well, slik er det når man gir opp luksusen for en stund!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *