hverdag,  Ukategorisert

03/28/15

Jeg tror jeg nevnte at jeg meldte meg inn hos SATS i desember. Hos SATS kan man ikke være støttemedlem, ikke lengre enn i et par måneder i alle fall. Nå har jeg trent på «ordentlig» (3-6(!) ganger i uken) i noen uker, og synes selv at jeg har blitt dødsflink. Jeg har til og med hatt PT-timer, så jeg vet sånn halvveis hva jeg driver med. Jeg merker endringer i fasongen allerede, noe som er supermotiverende.

Jeg har aldri postet et eneste bilde på instagram, så jeg må bare skryte litt her. Det at jeg ikke har postet noe på instagram er jo faktisk også noe å skryte av. Men jeg tenker at her er det OK, jeg har jo ingen lesere her uansett.

Så i stedet for å bruke pengene fornuftig, på f.eks ny iPhone-skjerm, så bruker jeg de på nye treningssko og treningstøy. Enda jeg TRENGER å få fikset skjermen, for jeg klarte ikke mer enn noen uker med det ubrukelige dritet av en Samsung-telefon jeg har fått låne.

I og med at de få menneskene jeg kjenner i Bergen har reist bort for påsken, har jeg ingen unnskyldning til ikke å være produktiv i helgen. I dag har jeg vært på jobb, jeg har trent, jeg har tatt sol og i skrivende stund vasker jeg klær. Etterpå skal jeg jaggu rydde og støvsuge rommet også, før jeg vasker meg selv.

Én kommentar

  • Anette

    Åh, wow, du er flink! Det er sjukt motiverande å merke forskjell på treningsfronten. Ikkje berre på fasongen utvendig, men òg på humøret og energien ein har om dagen!! STÅ PÅ!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *