hverdag,  Ukategorisert

farewell

Jeg brukte to måneder på å få meg fri fra jobb fredag den 6., for at jeg skulle tilbringe en helg i Oslo. Jeg jobber som regel til sent på kveld hver eneste fredag, derfor blir det aldri tid til å reise noen gang. Det MÅTTE jo skje at Norwegians piloter valgte å gå ut i streik akkurat denne ene helgen jeg fikk fri. For jeg er jo født med uflaks – det er ikke noe jeg innbiller meg, tante sier det også, og tante har alltid rett.

Har stort sett bare stirret i taket siden da. Nå kan jeg faktisk ikke bli mindre motivert eller mer drittlei, så for å gjøre livet enda litt verre for meg selv har jeg valgt å droppe min beste venn; snusen. Jeg har gjort det én gang før, og nå trenger jeg å bevise for meg selv at jeg klarer noe.

I motsetning til forrige gang har jeg faktisk lyst til å slutte denne gangen, og jeg merker at det går lettere med riktig innstilling. Allikevel er det alt annet enn lett når man går fra å ha tilførsel av nikotin konstant, til..aldri. Nedtrappingsmetoden fungerer ikke for meg, så her er det all or nothing. Det har gått én uke, og jeg har det fortsatt ganske jævlig ubehagelig. Lunten min er ikke bare kort, jeg har ingen. Blodtrykket og pulsen har falt så kraftig at jeg ofte må stoppe opp, holde pusten og presse for å puste. Om nettene våkner jeg regelmessig gjennom hele natten; klokken 01:20, 03, 04:00, 04:30, 05:30, 07:00 og 08:00. Innen solen står opp er sengen min gjennomvåt.

Men det går greit. Bare en eller to uker igjen med det verste suget.
Og så er det jo påskeferie om 16 dager, og da SKAL jeg bort.

Én kommentar

  • victoriA

    Heia! Heia! Heia! Lykke til med å slutte! Si ifra hvis du er i Oslo da! Jeg kommer muligens til Bergen i påsken, men bare for noen dager da, kaaaanskje. Men da er vel du i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *