hverdag,  Ukategorisert

/quote about life/

Den siste uken har været i Bergen vært helt fantastisk. Ja, på mandagen hadde vi faktisk årets hittil varmeste dag, med hele 17-18 grader i luften. Jeg innbiller meg at jeg er smartere enn mange, men jeg er allikevel dum nok til å kaste jakken (eller i dette tilfellet, kle på meg shortsen og droppe skjerfet), som alle nordmenn gjør når solen endelig titter frem i april. Det er liksom verdt det. (også hadde jeg uansett ikke flere rene bukser etter påskeferien)

Det resulterte selvfølgelig i at jeg ble syk. Når du er voksen, syk og ensom, da blir thugen i midten din beste venn;

Jeg trenger en mann.

Men, over til noe positivt: Jeg har beltalt depositum på skole, og jeg har signert kontrakt på leilighet. De neste 3 månedene må jo bare gå fort.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *